Скандална и шокираща вест разкриха близки до обкръжението на Емилия, които твърдят, че певицата обмисля сериозна крачка. А именно - да приеме религията на мъжа си, която, както знаем, е ислям. И всичко това само, за да се сближи още повече с Жорж Башур, когото имала едва ли не за неин спасител.

Знаем, че преди него тя беше тормозена и дори бита от Коко Динев, който й изневеряваше на ден по два пъти. След него Башур й даде любов и сигурност, но двамата са женени отдавна, а както е ясно, никой не може да избяга от рутината.

Затова и Емилия бързо склони да изпълни волята на мъжа си и да напълнее. Самата тя призна, че не се подлага на диети, защото Башур я харесва пищна и тя иска да му угоди. Вчера дори се показа публично без фотошоп в тялото, горда с извивките, напомнящи тези на Бионсе.

"Дотук добре. Да напълнява, да се изрусява, да прави каквото ще. Да, тъпо е да го правиш заради мъж, а не заради себе си, но това е друг въпрос. Но да се чудиш дали да си смениш религията... е, това вече граничи с дебилност. И да го направи, да не мисли, че повече ще я уважава или ще си гарантира нещо?! Тъкмо обратното ще стане", коментират източниците.

Припомняме, че две от популярните ни женоря вече приеха исляма доброволно и това са Моника Валериева и Албена Вулева.