Скандалът с алкохолното шофиране на Белослава вдигна завесата и около личния й живот. Преди това певицата се беше покрила за доста време, което се дължи и на застоя в кариерата й. Никой не шумеше около нея и, разбира се, бракът й също не представляваше интерес.

След ареста й обаче и разкритията, че е залитнала по бутилката, гръмна вестта за краха с мъжа й и това, че той си е намерил по-млада и атрактивна любовница. Класика...

Новината, че двамата са в развод обаче се оказа невярна, защото Белослава отказва да разтрогне брака си с Евгени. Това заявиха близки до двамата източници, категорични, че развод няма да има. Освен ако самият Йонов не се запъне, но и той май изглежда разколебан.

Е, за мъжа това не е нещо нетипично - повечето съпрузи хойкат при любовниците си, разтушват се, но после се прибират у дома и държат да им е удобно, спокойно, рахат... С жените обаче е друго и е странно, че жена като Белослава се примирява с ролята на покорна и търпяща женица.

"Приятели я питат дали е адекватна, защо ще търпи това?! Нима я е страх да остане без мъж, или...?! Значи някой си, който и да било, ще си вее гащите и ще се въргаля с друга, а ти ще го чакаш и ще му готвиш?! Това е безумно", коментират източниците.