Тотален потрес предизвика в мрежата си Деси Цонева и то само с една своя снимка. При това на фотото дори не е в цял ръст, камо ли да е без дрехи. Шокът обаче е огромен и се дължи на факта, че лицето на Деси не е лицето на Деси.

Ако не четем името й над профилната снимка, която си е барнала, за нищо на света няма да разгадаем, че това е тя. Щерката на Митко Цонев и внучка на покойната отскоро Анахид Тачева така се е престарала в разкрасяването, че е изгубила основното - себе си.

Абсурд! Това не може да е Деси Цонева: Вижте на какво се направи в лицето! (ШОК СНИМКИ)

Сами преценете дали тази физиономия, която виждате, принадлежи на фурията, но според нас твърдо не. Ясно е, че за толкова кратко време, откакто я видяхме на живо по време на опелото на баба й, Цонева не може да си е сменила чертите трайно (разбирайте чрез операция). Което все пак е по-добрият вариант.

Очевидно е, че тя просто е прекалила с фотошопа и с филтрите дотам, че направо се е оляла. Но... щом се харесва така, какво ти дреме, че никой не може да я познае.

"Де да бяхме в 80-те или 90-те, когато имаше наистина красиви жени. Жени, които се отличаваха една от друга и всяка беше уникална. Сега са като някакви тъпи годзили, еднакви, направени по калъп, тъпи, противни дори. Колко трябва да си проста, за да се уеднаквяваш доброволно с масата", коментират в нета.