Актьорът Васил Драганов и бившата му съпруга Андреа, най-после са намерили сили да заровят томахавките, след като дълго време си разменяха публично взаимни обвинения в тормоз, след което си обявиха „студена война“ с мълчание. Двойката са се помирили в името на децата си и най-вече за бала на дъщеря им Любов, която тази година брои до 12 заедно със съучениците си.

 

Макар и живеещи на разстояние един от друг, Драганов и бившата му жена вече не водят публични битки, а живеят в съгласие. До неотдавна актьорът много рядко позволяваше на майката на децата му да се среща с тях, след като през миналата година обяви, че се развежда с нея заради друг мъж, от когото тя очаква дете. Тогава актьорът твърдеше, че Андреа е психически нестабилна и е забременяла по време на брака им от „един кебапчия“, който държал заведение за бира-скапа пред блока им.

 

Драганов нямал нищо против срещите й с децата, но само когато е добре, което според него не се случвало често. На свой ред разведената съпруга обвини бившия си, че я тормозел не само емоционално, а и физически, и дори и след раздялата й с него, продължавал да й звъни и да я обижда. Скандалът, който продължи месеци, бе една от най-обсъжданите теми в артсредите у нас.

 

Очевидно всичко това е останало в историята, защото към днешна дата бившите съпрузи са изгладили отношенията си до степен, че да запазят спокойствие, когато се срещат покрай децата си. От обкръжението на Андреа издават, че тя вече без проблеми се среща с двете си деца от Васил – щерката Любов и синът Давид.

 

Предвид факта, че Любов вече е пълнолетна, няма кой да й забрани да се вижда с майка си, стига да поиска. Двамата с бра й вече са свикнали с мисълта, че майка им живее с друг мъж и много се радват на малката им сестричка, която е в резултат на новата й любов. Хлапето ще навърши годинка през следващия месец.

 

Запознати дори твърдят, че Любов е избирала роклята си за бала, придружена от майка си. Андреа пък била много горда с дъщеря си и за разлика от времето на разгара на войната й с Васил, този път изглеждала спокойна и щастлива.

Източник: Уикенд