Само месец след като беше арестуван за шофиране в пияно състояние и книжката му бе отнета, Ивайло Цветков - Нойзи хукна по баровете. Интелектуалецът беше спипан на парти на списание "Плейбой", чиято цел бе да се покажат непубликувани досега снимки от броевете.

Любопитното е, че Мария Игнатова също е била в списъка с поканените гости, но е заявила, че не желае да присъства. Това е явно доказателство не само, че двамата с мъжа й са разделени, но и че отношенията им изобщо не са се запазили приятелски. Вероятно е имало голям скандал и размяна на реплики, които не могат да се забравят лесно.

Присъстващи на партито разкриха, че Нойзи е изглеждал доста смутен и е отказвал да консумира алкохол, заради нелепата издънка, която направи и страха да не стане отново за резил в очите на хората.

Той, разбира се, е дошъл и си е тръгнал без кола като разчитал на такситата в столицата. По време на престоя си в бара Нойзи нито веднъж не е споменал името на съпругата си, защото към момента двамата все още нямат официален развод.

През това време пък Мария пуска снимки от природата и показва, че се весели с приятели и е спокойна и доволна от живота си. А дали слуховете, че се е събрала отново с Димитър Рачков са верни, ще се разбере тепърва.

Източник: Crimesbg.com