Украински бежанци си биха камшика и се върнаха в Украйна!

"Нещастни" украински бежанци си грабнаха багажериите и напуснаха страната ни яко дим. В най-новия случай става дума за бежанци, настанени в Горна Оряховица, които хукнали презглава към родната си Украйна. Там, видиш ли, било за предпочитане, защото тук животът им бил за бедняци, разказват очевидци на недоволствието украинско.

Става дума за около 50 пребогати бежанци, които явно са си въобразявали, че тук ще ги чака не хотел, а петзвезден лукс като в парижкия "Четири сезона". Да, ама йок! В момента, в който се оказало, че са намалили и парите за ежедневието им от държавата и ще трябва да се задоволят с още по-ограничени храни и удобства, онези си обрали крушите.

Останалите хора са бедни, повечето са таврийски българи и са благодарни на това, което им се дава даром. Много от тях искат и да започнат работа, което ще им се наложи, предвид факта, че краят на войната още не се вижда. А на другите, както се казва - прав им път, коментират жители на града. Дори се радват, че са се отървали от нашествениците.

Помним как преди седмици гръмна и скандал с украинци в Кърджали, които възроптали, че хотелът ги храни с риба за простолюдието като скумрия или шаран. Стигнаха и дотам да отказват безплатни жилища край морето, защото нямало джакузи вътре в тях. Право са казали хората - пуснали прасето под одъра, то се покатерило отгоре...