Хубаво нещо са страстите, но ако имаш и мозък в главата си. А Кристиян Кирилов или Митака от "София Ден и Нощ" явно изхвърли ума си при срещата с Денислава Велкова. Към момента тя се подвизава в "Игри на волята".

Преди да влезе във формата, Кристиян официално я показа на всички и заяви, че е влюбен, че двамата са луди един по друг, че съдбата ги събрала и прочие простотии, с които оправда факта, че изостави съпругата си.

Жена му - чалга дивата Джулия, беше смазана, защото не скри, че го е обичала и продължава да го обича. Той обаче пет пари не даде и се разведе скорострелно. За да "остарее" с Денито, както се надяваше. Е, кофтито е, че Денислава не само не дочака екранният Митко да одъртее, но дори един рожден ден не отпразнува с него - "изходи" му се на главата и го паряса след няма и месец и половина.

В момента Денислава е отново заедно с бившия си любим - Любомир Иванов, когото зрителите помнят от "Фермата" преди три лета. Той има бизнес с камиони и живее зад океана. С Денислава имаха връзка преди Кристиян, а тя се хвана с Кирилов, за да забрави Любо, с когото бяха скъсали.

Очевидно обаче и двамата още се обичат и се събраха, а за Крис остана да си хапе Д-то и да моли Джулия да си го прибере. Надяваме се обаче тя да не е толкова глупава...