Определението "луд от любов" важи с пълна сила за бившия барабанист на Слави Трифонов - Венелин Венков. Последният доказа, че не просто обича, а обожава жена си Невена Цонева и е готов да изпълни всяко нейно желание.

Направи го като си тръгна от Ку-ку бенд след толкова десетилетия работа, от която казваше, че е доволен. Щом половинката му поиска друго обаче, той моментално се съгласи, с което и двамата вбесиха Дългия. Знам, че Трифонов цени лоялността и мрази предателите, така че очевидно приятелството му с двамата беше дотук, но и на тях не личи да им пука.

Невена и Венелин го удариха на живот и срещи с приятели. Те явно са заделили средства за бюджета си и са преценили, че могат да си дадат определен период на неплатен отпуск.

Преди часове Венков качи снимки от Турция, където са с половинката му и по-точно в Истанбул. Заедно с тях са и приятели, но дали пътуват колективно, не е ясно. Прави впечатление обаче отношението на барабаниста към Цонева - пред всички на масата, той не спира да я обгрижва, да я прегръща и да се държи с нея като с принцеса.

"Евала! Шестица от тотото е ударила Невенка с този влюбен мъж, дано да го цени!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com