Нова колекция на бански костюми накара Памела Андерсън да облече банския си тип „боди“, за да заснеме фотосесия на „Франкис Бикинис“. Цицорестата канадка пусна модната си линия в началото на май, изцяло издържана в ретро стила на 90-те години на миналия век.

Някогашната спасителка на плажа споделя, че пред камерите най-удобно се чувствала в бански костюм. Според думите й тя била истински познавач на плажното облекло. Колекцията си Пам пуска в съдружие с дългогодишната си приятелка моделиерката Франческа Айело, която е значително по-млада.

Днес Айело е истинска мултимилионерка, а колекцията й „Франкис Бикинис“ се превърна в модна сензация. Банските се рекламират от прочути модели като Сидни Суийни и Джиджи Хадид, но друго си е да заложиш на класиката в този бранш – самата Памела Андерсън.

От снимките става ясно, че блондинката все още може да накара мъжкото око да трепне...

55-годишната Памела Андерсън пак цопна „шамандурите“ на плажа

55-годишната Спасителка на плажа в последните месеци отново е във фокуса на медийното внимание. Тя наскоро пусна документалния филм за живота си по „Нетфликс“ – „Памела – една любовна история“, съпроводен с биографична книга. В разказите за миналото си блондинката не спестява пикантни истории за съпрузите си и дори повдига завивките на брачните кревати.

Източник: „Уикенд“