Тя е на 52 години, но вярва, че изглежда като на 15. Е, хайде да е на 18, от нас да мине... Да, става дума за Ваня Щерева, която започва да се държи, облича и мисли все по-неадекватно за възрастта си. А с последните фотоси дори показва, че се мъчи да конкурира и собствената си щерка Мила Роберт.

Сами виждате фотосите на Ваня, които са от броени часове. Снощи тя ги пусна в нета, горда, че дъщеря й я е облякла като себе си. Щото и двете приличали на тийнейджърки. Да, за Мила това може да се счете за вярно, по обясними причини, но за Ваня... Не знаем, вие ще си прецените.

52-годишната Ваня Щерева: Приличам на тийнейджърка, нека ви е яд! (на вас прилича ли ви - МНОГО СНИМКИ)

Неслучайна е и обаче промяната на Щерева в търсенето на мъже. Тя все повече започна да налита на млади момченца, повечето от които са не само по-малки от нея, но могат да й бъдат буквално синове. Как да наречем разлика от 25 години?!

52-годишната Ваня Щерева: Приличам на тийнейджърка, нека ви е яд! (на вас прилича ли ви - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

"Всеки иска да е вечно млад, но не става. А и ако човек е дорасъл в мозъка си и в душата си, ще знае как да бъде щастлив и да - млад, на 50 и отгоре. Но това не става като се правиш на момиченце и ходиш на лов за невръстни хлапаци, защото е смешно. А после защо не можели да си намерят мъже, които наистина ги обичат?! Ами, защото тези мъже не трябва да ги "кърмите", коментират в мрежите потребители.