Попрехвърлилата моделската възраст манекенка Маги Сидерова вече е на 50 лазарника, но изобщо не страда от липса на самочувствие. Поне това се опитва да демонстрира външно, разбира се...

Тя пусна своя снимка отблизо, без фотошоп и филтри, както обясни, а и без капка грим, което е очевидно. "Пет пари не давам за мнението на някакви жалки хейтърчета, които нямат друго занимание и друга радост, освен да висят онлайн и да се чудят кого да оплюят. Нека. Хайде, изяжте се, защото изглеждам перфектно", радва се Маги.

50-годишната Маги Сидерова се показа без капка грим и каза: Изяжте се, изглеждам перфектно! (СНИМКИ)

Вярно е, че всеки има право на лично мнение и представи за красота, така че и Сидерова не може да обвинява тези, които заявяват, че не я харесват. Най-много критики тя получава заради якия лифтинг, който си направи и очите, които си дръпна. Така лицето й придоби доста изкуствен вид, макар че точно на това фото очите й изглеждат няколко идеи по-нормални.

"И що трябва да ни се показва?! Да я гледа и да й се радва мъжът й, ако още й се радва, де. Забелязали сме, че започне ли една жена да се мята много по мрежите, значи личният й живот куца. Тя ако е щастлива с мъжа си, ще губи ли време да си показва я лицето, я мускулите", коментират потребители в мрежата. И донякъде са прави.

Източник: Crimesbg.com