Балканската мегазвезда Цеца е прелъстила легендата на баскетбола в Скопие Перо Антич, гърмят медиите в Скопие и Белград. През март в македонската столица се разгаря любовта. Тогава изпълнителката на „Пиле“ пее в една от най-известните дискотеки в града.  Бившата звезда на „Атланта Хоукс“ бил на метри от нея и тя веднага го забелязала.

Говори се, че двамата имали интимна среща след участието й. Въпреки че великият шампион има сериозно гадже, веднага откликнал на поканата й. Двамата имат 10 години разлика.

50-годишната Цеца влюбена като тийнейджърка

Перо зарязал всичките си ангажименти и още следващия уикенд се озовал в Белград. Двамата упорито крият връзката  си в продължение на цяло лято. Говори са, че са прекарали заедно лятната си почивка.

Антич категорично отрекъл пред журналисти подобна връзка. Само че е потвърдил, че в момента е влюбен, но не казва в кого. Не отрича и да познава Цеца, като допълва, че това датира именно от скопската дискотека през март.

Цеца също отказва коментар по темата.  Тя нито потвърждава, нито отрича информацията. Винаги е пазела личния живот настрани от публичното пространство.  Припомняме, че тя започна кариерата си на 15-годишна възраст с хитове като "Цветак зановетак", "Лепотан" и "Ципелице".

Източник: telegraph.bg