Ивайло Цветков - Нойзи окончателно се раздели с Мария Игнатова, за която колеги от Нова ТВ разкриха преди дни, че отново е намерила пристан при Димитър Рачков. Двамата бяха заедно седем години и няма да се учудим ако са се събрали отново, защото връзката им бе доста силна.

Относно Нойзи обаче... оказа се, че крахът с Мария е започнал не след ареста му в пияно състояние, а много преди него. Това призна самият той пет месеца след злополучната случка, като отново повтори, че не просто го е срам, но не може да се понася всеки път, когато се върне обратно към този момент.

Нойзи открито заяви, че онази вечер е бил буквално извън релси, подложен на огромен стрес и ядове, които го довели до пристъп на лудост и безумни решения.

"Когато си на предела, когато си изнервен дотам, че главата ти ще изпуши, заради привидно елементарни житейски ситуации, в един момент не мислиш. Прибягваш до ирационални и откровено глупави решения", обясни Нойзи и си спомни, че в ареста изживял най-големия си срам. Било му студено и мрачно, но повече го боляло от това, че постъпил като кръгъл идиот.

Близки до него потвърдиха думите му и обясниха, че тъкмо тогава с Мария са имали големи разправии и връзката им е висяла на косъм. Е, този косъм май се скъса...

Източник: Crimesbg.com