Турската звезда Илхан Шен отказал да бъде следващия ерген, продуцентите водят сложни преговори с актьора Филип Буков

Голям е напливът от млади жени, които искат да грабнат сърцето на новия ерген във втория сезон на шоуто. 4000 красавици напират да влязат в ролята на ухажвани моми – съобщават от екипа на продукцията. В момента тече интензивен кастинг и дамите се пресяват през гъсто сито. Красавиците са оглеждани от жури, което обаче не разкрива чие мъжко сърце ще се бори за дамското внимание.

4000 моми искат да влизат в шоуто „Ергенът 2“
Филип Буков май ще връчва рози в следващия сезон на "Ергенът"

Става ясно, че новият ерген все още не е избран, но най-вероятно това ще е актьорът Филип Буков. Станаха известни обаче други двама мачовци, които са отказали да влизат в шоуто. Единият е турската звезда Илхан Шен, който обаче е твърде зает със снимането на турски сериали и затова отказал на влиза в българска продукция. Другият мачо, отхвърлил предложението, бил влогърът Любомир Жечев, шампион от „Къртицата“ и бивш приятел на певицата Рут Колева. За него хонорарът не бил съблазняващ, тъй като изкарвал достатъчно средства от работата си на влогър.

В договорите на кандидатките пишело, че не трябва да имат претенции към монтажите на кадрите или към излъчването им, като трябва да спазват пълна конфиденциалност. И новото шоу ще се снима в слънчева Турция, като снимките ще започнат през септември и ще приключат месец по-късно.

Източник: „Уикенд“