Мегазвездата Бионсе в момента е на световно турне, а седмица след шоуто й в Торонто вестник „Сън“ се добра до потресаващи подробности около претенциите на певицата по време на концертите й. Прищевките на смуглата примадона са трудни за осмисляне от обикновен човек, а върхът е, че красавицата с кадифен глас настоява всеки път тоалетната й седалка да бъде сменяна, след като веднъж я е ползвала. За целта певицата обикаля света с контейнер с 300 клозета, всеки от които е на цена около 600 долара.

Цената на разкарването на огромния товар по самолети и стадиони излиза около 30 хиляди долара месечно, но това съвсем не притеснява певицата или както казва народът ни, „бълха я ухапала“. Нейното състояние се оценява на около половин милиард долара. Да не говорим пък, че съпругът й Джей Зи къта в банката три пъти по толкова.

300 тоалетни чинии следват Бионсе по време на турнето й

Друго ексцентрично желание, което певицата имала, е да пие ледено студена вода по време на спектаклите си. За да поема живителната течност, Бионсе ползвала конкретна сламка от метал, ползван от космонавтите в космическите совалки. Цената на всяка сламка е 860 долара, но пък не самърсява околната среда, нали?

Иначе турнето на певицата обещава да донесе огромни приходи.

Източник: „Уикенд“