300 бивши и настоящи топмодели разходиха най-луксозните си тоалети на грандиозното модно парти по случай 30-я рожден ден на Модна агенция „Ивет фешън“, което разтресе София в сряда вечерта. Самата създателка на бранда Ивет Григорова лично посрещаше ВИП гостите си, облечена в бляскава дълга рокля. Всички присъстващи се бяха постарали максимално да спазят дрескода „like a supermodel”.

 

Сред първите гости се откроиха тв водещия Ники Кънчев и пластичния хирург Мартин Генов, творческото дуо Слав и Хубен. Масите в клуба бързо се запълниха и с топ модели сред които Кристина Милева,  Карина Неделчева, разбира се дъщерята на Ивет Григорова – Луиза, Венета Харизанова и много други. Очакваше се на партито да се появи и Николета Лозанова, но красавицата се е отдала на грижите за малката Борислава и пропуска светското мероприятие.

Партито бе подгрято от DJ Анджело от Лондон, който пуска музика в най-актуалните световни клубове, а настроението бе повишено от изпълнението на атрактивния швейцарския изпълнител Габриел Дюей, който е печелил "Гласът на Швейцария". В емоционално обръщение към гостите Ивет Григорова благодари най-вече на екипа си и на всички модели, с които са работили през годините. По случай 30-тата годишнина от създаването на агенцията списание „ЕВА“ сложи на корицата на актуалния си брой именно 30 от най-емблематичните красавици на фирмата.

Сред подаръците за символичната рожденичка се открои луксозна селекция вина от винения партньор на партито – New Bloom Winery. Те бяха осигурили актуалната реколта от най-добрите си вина в серията PIXELS. ВИП гостите опитаха бяло вино от Совиньон блан и розе от сорта Гренаш, произведени от собствените лозови масиви на производителя. Бялото вино, актуална реколта 2023 г., вече е носител на две златни отличия на едни от най-престижните винени конкурси в света – от Vinalies Internationales и Mundus Vini. Партито продължи до малките часове на нощта.