30 години вече, колкото трае предаването й "На кафе", виждаме Гала винаги усмихната в ефир. А и няма друг начин - като искаш да си "динозавър" с най-дълго излъчвано предаване, ще правиш мили очи на зрителите...

Е, този път и блондинката с железни нерви не издържа и днес не само повиши тон, но и си позволи да избеснее пред камерите. Причината е лична и касае живота й със Стефан Николов. А знаем, че стане ли дума за любимия Стефчо, тя се превръща в разярена лъвица.

Гала се разгневи на жълтите медии, които, по думите й, й провалили почти цялата ваканция, защото близки и познати не спирали да й звънят и да й пишат съобщения. С въпрос дали наистина се е разделила, развела, парясала и каквото и да е там, със Стефан.

"Отиде ми отпуската в ядове и обяснения. Скъсаха се хората да ме питат дали е вярно това, а то е пълна глупост. Както научих, че съм се развела със Стефан, така и малко по-късно разбрах, че съм уволнена от предаването си. Не мога да си обясня кому е интересно да се рови в личния живот на другите хора, а за подобни лъжи думи нямам. Та това са свободни съчинения на ента степен", намръщена и с кавгаджийски тон разказа Гала.

И беше наистина толкова гневна, че дори панелистите й се стреснаха и се опитаха да я заглавичкат с нещо весело.

Източник: Crimesbg.com