Георги Низамов се раздели с цели десет килограма от теглото си!

С десет килограма от теглото си се раздели вечно усмихнатият Жоро Низамов. При това се втали така рекордно за точно 14 дни (две седмици), което ще рече, че е свалял по пет кила седмично. Не, тук със сигурност не става дума за фалшива новина, още повече за реклама на някакви мистериозни хапчета, сиропи и чайове за отслабване, с каквито е задръстен нета. И които де факто са не само безполезни, но и опасни.

Низамов се втали така мигновено, съвсем без да иска, както сам сподели. Да, признава си, че му се е щяло да свали някое и друго килце, но пусто така и не може да се лишава от удоволствията в живота си, едно от които е вкусната и не дотам диетична храна.

"Свалих килата с болест. Това е. Няма никаква тайна, нито мистерия. Всяко лято пипвам вирус, при мен това е закон. Не го пропуснах и тази година. Не беше К19, а някакъв летен вирус, който не може да те извади от тоалетната. Влачи ме седмица и нещо, а после още толкова, докато се възстановя. Бях на Свети Влас като го хванах и си "видях роднините", разказва Жоро Низамов.

При все, че преди вируса е тежал сто килограма, после се претеглил и установил, че е заковал на 90 кила. Вече обаче се чувства добре и се е зарекъл да не си връща мазнинките. Тези дни при него на морето ще отидат двете му щерки, а после и любимата му съпруга, която още е на работа.

Източник: Уикенд