Удавницата от Варна се метнала в морето пред очите на цял куп хора, никой не направил нищо, за да я спре

Удавницата от Варна е скочила в морето пред очите на цял куп хора. Никой от тях обаче не се е намесил в опит да я спре или да я извади от водата след това. Барма на около 20 години и намиращото се на плажа Пунта Кана разказва, че видял жената да влиза в заведението насред най-силния порой. Тъй като се притеснил да не е някоя крадла, младежът хукнал след нея/

[caption id="attachment_412545" align="alignright" width="300"]От тук е скочила удавницата от Варна От тук е скочила удавницата от Варна[/caption]

Удавницата от Варна взела един стол и го метнала в морето, след което се метнала и самата тя през перилата. Той обаче не обърнал внимание, тъй като по думите му, било често срещана практика пияниците да скачат в морето и после да излизат невредими.

На алеята покрай заведението също имало събрана групичка сеирджии, които не намерили за нужно да се намесят, когато жената скочила в морето. Чак след като минало доста време и самоубийцата не се появила от морето, барманът и пазачът на заведението се притеснили и се обадили на 112, научиха от "24 часа".

Младият мъж, станал свидетел на трагедията, е категоричен, че напуска работа, тъй като му тежат обвиненията срещу него, че едва ли не е виновен за смъртта на удавницата от Варна, чиято самоличност все още не е изяснена.