Адски сблъсък между два буса завърши с пожар и жертви

Два микробуса се удариха близо до Сливен, като жестокият сблъсък е взел 4 жертви, а 3-ма човека се борят да оцелеят след тежките травми. Сблъсъкът завършва и с пожар, трагедията се разиграва на Подбалканския път

Жесток трагедия: Четирима загинали и трима тежко ранени

Към мястото веднага са насочени спасителни екипи, като първо се отзовали полицейските служители. Те установили жесток челен сблъсък между два буса, като имало загинали и ранени.

Според информацията до момента бусът, който се е движил в посока към столицата е навлязъл в лентата за насрещно и е последвал сблъсъка, като веднага след това възникнал пожар, обхванал и двете превозни средства.

Полицаите се заели веднага да спасяват хората, като успели да извадят 6 човека от горещите ламарини. Вероятно загиналите пътници са работници в кариерата в близост.

Един от ранените е в критично състояние, настанен е в реанимация и се бори за живота си, другите 2-ма ранени са с множество травми, порязвания и натъртвания.

На местопроизшествието тече оглед и разследване, като пътят е затворен и Пътна полиция отклонява трафика по обходни пътища. Изясняват се причините, както дали става въпрос за употреба на алкохол и наркотици или висока скорост. Назначени са множество експертизи.

Източник: blitz.bg