Жената на убиеца с „Порше“-то от Околовръстното – Димитър Любенов категорично отрече пред Нова тв съпругът й да е употребявал наркотици.

Това й твърдение идва на фона на положителните резултати от пробите за алкохол и наркотици, от които стана ясно, че е седнал зад волана след употребата им.
Въпреки това съпругата на Димитър Любенов продължава да настоява, че той не взима наркотици и не е престъпник, нито пък наркоман или отрепка.

Припомняме, че според информацията, която „Пътна полиция“ разпространи след причиненото жестоко меле от Любенов, отнело човешки живот, стана ясно, че той има глоби за шофиране с превишена скорост на стойност близо 2 000 лева, които не са платени.

В този ред на мисли съпругата му призна, че се е случвало Любенов да кара с по-висока скорост, но побърза да допълни, че всеки превишава скоростта. Веднага след това уточни, че не е карал със 100-200 км/ч., а ако например ограничението е било 50 км/ч, той е шофирал със 70  км/ч. според нея дори множеството глоби за превишена скорост не са показателни, че той обича високите скорости.

В заключение посочи, че и да се извинява, извинението няма да промени нищо и направи извода, че това явно е някаква съдба за всички.
Източник: blitz.bg

Жената на убиеца с „Порше“-то от Околовръстното разтърси обществото с наглостта си