В дранголника го чакат като Дядо Коледа

Оказва се, че животът на Георги Семерджиев е в сериозна опасност.

Запознати издават, че друсаният убиец е чакан в Софийския затвор като Дядо Коледа от повече от 15 дилъри на дрога, попаднали зад решетките след като дал показания.

Задава се страшно отмъщение за Георги Семерджиев

Източници от ъндърграунда разкриват, че престоят на Семерджиев в дранголника ще бъде повече от кошмарен, когато получи ефективната си присъда и бъде въдворен в пандиза.

Там е пълно с предадени от него конкурентни дилъри от структурите на Ради Ланеца.

Припомняме, че Семерджиев е бил защитен свидетел срещу наркобандата на Ланеца и Паяка, която бе разбита от полицейските власти преди три години.

Мълвата носи, че именно Георги е издал на ГДБОП тайния склад за дрога на Паяка, който се намирал в столичния квартал „Красно село“. Точно там ченгетата откриха внушителен боен арсенал и повече от 100 кг. наркотици.

Част от търговците на дрога, които тогава бяха арестувани, вече търкат наровете в ареста и са се сдобили с присъди между 5 и 7 години. В случай, че съдебният процес срещу Семерджиев не бъде шиканиран, то проваленият бивш футболист ще се засече с тях в зандана.

Вероятно това е и причината, поради която откакто бе арестуван, той обитава самостоятелна килия в тъмницата.

Запознати издават, че надзирателите били инструктирани да не вкарват дрогирания джигит в килия с други арестанти, тъй като сигурността му би била в риск.

Столичен криминалист разкрива, че в арестантските килии, без присъди лежат наркодилъри, които също се канят да го линчуват. Заради това на този етап той ще остане в самостоятелна килия.

Източник: Уикенд