Майката на потъналото вдън земя момче от Перник Сашко може вероятно да е замесена по някакъв начин в странния заплетен случай на сина си. Момчето, което четвърти ден остава неоткриваемо вече няколко денонощия сякаш се изпари и никой не може да го открие – нито полиция, нито жандармерия, нито многото доброволци.

Най-изненадващо Радостина Цветанова е прекратила фейсбука си и няма нито ред написан за сина й през времето на упорито търсене на малкия.

Вижте майката на потъналия вдън земя Сашко от Перник (Снимки)

От профила на дамата става ясно, че тя живее на Острова в град Суиндън заедно с новия си мъж. До преди 2 г тя е пускала често снимки на малкия си син. Виждат се кадри с момчето от първия му учебен ден и от морска ваканция. Но липсват такива на баща му.

От скоро се разбра, че детето има и друг доста по-голям брат,който е на 23 г и се казва Раян. Явно младежът е от друг брак на Радостина. И с него жената се е хвалила в мрежата. Малко преди да приключи с профила си жената е качала снимки на пейзажи и лични селфита от Англия. Но липсва информация спешно да се е завърнала в родината заради изчезналия си син. Поне засега липсва подобна информация.

Из мрежата набира скорост версия, че е възможно именно Радостина да е откраднала Сашко, отвела го със себе си и бащата не знае, че го крие.

Вижте майката на потъналия вдън земя Сашко от Перник (Снимки) - Снимка 2

До този момент той не е споменавал нищо за майката , а само че леля му и бабата се грижат за малкия, а майка му е зад граница. И въпреки, че  от Англия има всекидневни полети, тя остава в Кралството.