Неизвестни драснаха клечката на лъскавото возило на баровец от Свети Влас

Вендета разтърси из основи черноморския курорт Свети Влас.

Неизвестни за момента извършители са драснали клечката на черното БВМ 5 на наркодилъра от Свети Влас - Ангел Тръпчев-Кемала. Инцидентът се е разиграл в късните часове на изминалата нощ на улица „Черноморска”, която се намира в началото на Свети Влас. Кемала е добре известен в Свети Влас и му се носи славата на наркодилър, отбелязва сайтът Флагман.бг. Разследващи са категорични, че в случая става въпрос за умишлен палеж. В Свети Влас си спомнят, че преди три години бил подпален и камионът на бащата на Ангел Тръпчев-Кемала и допълват, че по всяка вероятност става дума за вендета.

[caption id="attachment_419755" align="alignright" width="300"]Неизвестни драснаха клечката на лъскавото возило на наркодилър от Свети Влас Неизвестни драснаха клечката на лъскавото возило на наркодилъра от Свети Влас Ангел Тръпчев-Кемала[/caption]

По-рано днес бе съобщено и за още един инцидент, който се е случил в Свети Влас. Полицейските власти съобщиха, че а било открито безжизненото тяло на руския турист Владимир Минсаев. Руснакът избрал да летува в Свети Влас. Той влязъл в морето и не успял да изплува отново на брега. На безжизненото тяло на Владимир Минсаев се натъкнали други летовници, които съобщили на спешния телефон 112. Медицинският екип, който пристигнал на място изразил съмнения, че смъртта на руския турист не е настъпила заради подводно течение или яма, а е бил покосен от инфаркт, докато плувал. Бургаските спасители предупреждават, че флагът на повечето плажове по родното Черноморие е червен, тъй като морето е доста бурно и не е подходящо за къпане. Малцина от плажуващите обаче обръщат внимание на сигнализацията и поради тази причина често пъти се стига до инциденти с фатален край.

Междувременно стана ясно, че в Слънчев бряг е бил извършен изключително дързък обир. Служителите на полицейското управление в Несебър са се заели с разследването на кражбата на 28 хиляди евро, хиляда долара и 2 500 лева, както и на лични и фирмени документи. Обирът е бил извършен от офис в Слънчев бряг, поясняват от ОД на МВР в Бургас, пише pik.bg.