Брутално престъпление беше извършено във Враца!

Враца скоро не помни такова зверско убийство като извършеното снощи на улица "Стоян Калъчев". Когато униформените се озовават на мястото след сигнал, те влизат в къща, в която лежи трупът на 70-годишен тотално обезобразен мъж. Жертвата е била така чудовищно бита, че главата е буквално размазана, от лицето не се вижда нищо и цялото е почерняло от ударите.

Веднага станало ясно, че убиецът е синът на жертвата, който е на 45 години и е захванал да претрепва баща си от сутринта още. Задържаният дори не помислил да отрича. Признал вината си и дори разказал, че е почнал да налага баща си с точилката сутринта, на обед го млатил с юмруци, а вечерта го довършил.

Причината била постоянния запой на 70-годишния мъж, който не спирал да се налива по цели денонощия и лежи. Ставал само като трябвало да изгълта нова порция от 200 грама спирт. Съседи на семейството обаче разказват, че всички в къщата са пиели и започнали с алкохола след като спрял бизнесът им с продажба на зеленчуци и на плодове в града.

След полицията на мястото на пристигнали другия брат и майката на убиеца, които са останали като втрещени от деянието му. Престъпникът е задържан и ще му бъде наложена вероятно най-строгата мярка за неотклонение.