Хубавата Вероника е била насилена и удавена!

Изчезналата Вероника Здравкова е открита удавена, това съобщиха от полицията преди минути, когато тялото на момичето бе открито във водите на река Янтра. Хубавата Вероника е намерена по бельо, от което пък следователите съдят, че преди да я удавят, убийците й са я насилили.

Тялото на момичето е открито от 70-годишен рибар преди няколко часа, който първоначално помислил тялото на красивата студентка за кукла, хвърлена във водата.

[caption id="attachment_438850" align="alignright" width="300"]Вероника Хубавата Вероника е била удавена?![/caption]

Припомняме, че хубавата Вероника изчезна безследно в събота. Тя бе забелязана за последно в 19 часа в събота, когато е напуснала работното си място във Велико Търново. Тя е от Никопол и родителите й първи са подали сигнал за изчезването. Водолази днес се гмурнаха в бързите води на река Янтра, за да претърсят коритото за изчезналото момиче.

Студентката, която следва магистратура във Великотърновския университет си тръгва от магазина на мебелната верига, където работи. Колегите й я изпращат до паркинга на магазин „Технополис” и оттам нататък следите й се губят. Телефонът й е изключен и при опитите на баща й да се свърже с нея, като дава непрекъснато свободно. След това красивото момиче за последен път е забелязано около района на гарата на града. Тя се намирала на около двадесет и няколко метра от магазина, където девойката се труди. Гарата е доста отдалечена от града и вечер около нея е пусто и страшно.

Вероника Здравкова била облечена с работната си униформа. Полицията е претърсила района на гарата и около работното й място, където студентката е забелязана за последно. Освен това са разпитани много от нейните колеги и приятели.

Бащата на изчезналата девойка Трайчо Трайков не спираше да плаче и да се надяваше дъщеря му да бъде открита жива. А ако има похищение, бандитите да се смилят над нея и да я оставят непокътната. Сега горките хора са в тотален шок след новината за смъртта на прекрасната си дъщеричка.