На място има много полиция и преминавате е затруднено

Жестока катастрофа е станала до столицата днес следобед на улица Челопешко шосе и недалеч от околовръстния път. По неофициална информация към момента има поне един починал човек, твърди свидетел на инцидента.

Ужас с труп близо до София. Какво се случва?

По оскъдната информация към момента се разбира, че става въпрос за катастрофа, а на мястото има поне 4 патрулни автомобила, които регулират движението и са отцепили мястото на инцидента. Освен загинал, лекарите са съобщили, че има и тежко ранени и с опасност за живота. За момента се знае, че жена е откарана в болница от спешна помощ с множество наранявания и се бори за живота си.

Вероятно става въпрос за блъснати пешеходци, като причината за инцидента е изключително нелепа. Свидетел твърди, че е видял как кола се е спускала по естакада, като идваща друг автомобил в това време рязко е завил, за да избегне удар с нея и по този начин помита намиращи се в близост пешеходци.

В района е имало много хора, които са се прибирали от работа, тъй като там има спирка на градския транспорт.

Хора, които познават района твърдят, че пътя е в окаяно състояние, изпълнен с дупки и неравности, като шофьорите често минават с висока скорост.

Източник: dir.bg