Срещу двамата родители е образувано досъдебно производство

Четири български деца преживяха истински кошмар в южната ни съседка – Гърция.

Те са били извадени полу-припаднали. Децата, които са били на възраст между три и осем години са били оставени в заключен автомобил с български регистрационни номера. Случката се е разиграла в град Серес, Гърция.

Ужас с 4 български деца в Гърция

По-наблюдателни хора сигнализирали органите на реда. Децата не реагирали по никакъв начин на почукванията по стъклото на колата. Наложило се полицейските служители да отворят вратите, за да извадят децата. Оказана им е и нужната първа помощ от медицински екип, изпратен на мястото.

Родителите пристигнали малко по-късно. Те обяснили, че били на вечеря. Оправдали това, че заключили четирите си деца в автомобила с това, че вече били заспали. Може би е излишно да споменаваме, че всичко това се е случило на фона на изключително високите температури, които вилнеят в Гърция.

Срещу родителите на четирите деца е образувано досъдебно производство.

Междувременно един от курортните градове на Халкидики обяви, че възнамерява да превъзпита невъзпитаните туристи, които ги посещават. Вероятно сами се досещате, че ще направят това чрез глоби. Всеизвестен е фактът, че всеки се дисциплинира, когато му се бръкне в джоба. Колкото по-надълбоко бъркат в джоба глобите, толкова по-дисциплинирани са хората.

Източник: nova.bg