Убийството на Борислав Манджуков най-вероятно ще остане неразкрито, смята Григор Здравков от Антимафия

Убийството на Борислав Манджуков е с цел да се прикрият връзките на бизнесмена с различни политически партии. Това е мнението на Григор Здравков от Антимафия, който смята, че убийството на Борислва Манджуков е било планирано изключително внимателно и поради тази причина най-вероятно никога няма да бъде разкрито.

[caption id="attachment_403877" align="alignleft" width="300"]Убийството на Борислав Манджуков може да остане неразкрито Убийството на Борислав Манджуков може да остане неразкрито[/caption]

Здравков е убеден, че поръчителите на престъплението ще си останат в сянка, тъй като не са случайни хора. Убийството на Борислав Манджуков е целяло да се прикрият потоците от пари, които са отивали към политическите централи, за да "затворят" очите си за бизнеса на убития. Здравков е убеден, че Манджуков е нямало как да развива бизнеса си без над него да има политически чадър.

Без да се ангажира с конкретни предположения за това кои партии са вземали пари, за да покриват бизнесмена, Здравков припомни, че вече има два доклада от правителството на САЩ, в които се отправят обвинения, че пристанище "Варна" всъщност от години се ползва като вход за трафика на наркотици към Европа. А както знаете, Манджуков има участие в него.

В сутрешния блок на бТВ представителят на Антимафия обясни още, че разстреляният бизнесмен е типичния представител на човек, забогатял по нечестен път - чрез контрабанда на цигари и ДДС измами.