Отвертката е бил наръган с нож

Син на медик уби дясната ръка на братя Галеви.

Късно снощи в едно от известните заведения на Дупница - "Колата", се е разиграл екшън, съобщава struma.com. Не се съобщават причините, довели до зверския побой, в който заиграли и ножове. В крайна сметка известния като дясната ръка на братя Галеви - Николай Радев, по-известен с прякора си Отвертката, бил заклан.

В Районното управление на полицията в Дупница са задържани трима мъже. Сред тях е и сина на известен местен лекар. Полицейските власти смятат, че до побоя се е стигнало заради стара вражда между компанията на лекарския син и Отвертката.

[caption id="attachment_378842" align="alignleft" width="300"]Дясната ръка на братя Галеви е бил наръган с нож Дясната ръка на братя Галеви е бил наръган с нож[/caption]

След кратка препирня, се заформил бой по време, на който Николай Радев-Отвертката е бил наръган с нож в областта на корема. Радев е откаран в болницата в Дупница, където е издъхнал по-късно, става ясно от съобщение на пресцентъра в Кюстендил. Работата по случая продължава.

Според неофициално потвърдена информация, дясната ръка на Галеви се забърквал често в скандали за момичета. Николай Радев бе личен охранител и доверено лице на семейството на Пламен Галев. Разследващи твърдят, че и тримата задържани в полицейското управление на Дупница имат отношение към убийството на Отвертката. Те твърдят, че и тримата са го ръгали с ножове, след което го изхвърлили през прозореца на заведението.

Първоначалната информация по случая сочи, че никой от клиентите на заведението, които са станали свидетели на жестокия побой, не се е притекъл на помощ на охранителя на братя Галеви. Полицейските власти продължават работата си по разследването на причината, довела до кървавото меле с фатален завършек за Николай Радев-Отвертката, пише Блиц. Запознати предполагат, че Пламен Галев вече е запознат със случая, но това едва ли ще го накара да се върне в България, тъй като рискува да бъде задържан от полицейските власти.

Братя Галеви са обявени за международно издирване, но от тях до момента няма и следа. )