Илиян Тодоров се покри, след като съдът го осъди на доживотен затвор

И Интерпол се включи в издирването на Илиян Тодоров - двойният убиец от дискотека "Соло". Тодоров вече е в списъка на най-издирваните в цял свят престъпници, след като снимката му и информация за него беше публикувана на официалната интернет страница на организацията. До мярката се стигна след като българските власти не успяха да го задържат и приберат в затвора, където да излежи доживотната си присъда.

[caption id="attachment_261643" align="alignleft" width="300"] И Интерпол се включи в издирването на двойния убиец от Соло[/caption]

Припомняме ви, че в началото на този месец Тодоров трябваше да бъде прибран зад решетките, след като и Върховният касационен съд окончателно потвърди присъдата му за двойното убийство на Кирил Въжаров и Васил Александров. Убиецът обаче отказа да се признае за виновен. Нещо повече, той започна да прави редица изявления в онлайн пространството, чиято крайна цел са медиите, институциите, правосъдния министър и главния прокурор.

В тях Тодоров твърди, че знае кой е истинският убиец и подлага на съмнение свидетелските показания на една от основните свидетелки срещу него - Сирет. "Тя не може да е видяла нищо, през цялото време е с гръб към случващото се", твърди престъпникът, научиха от БЛИЦ.