Разследването на смъртта на Татяна Стоянова забуксуваНяма достатъчно доказателства срещу убиеца на Татяна Стоянова

Убиецът на Татяна Стоянова е на път да се измъкне от правосъдието. Оказа се, че разследването на разстрела на пи арката на кмета на Пазарджик е забуксувало сериозно, а причината за това са липсата на каквито и да е категорични доказателства за вината на убиеца й.

Към момента съмненията на криминалистите, че мастит бизнесмен стои зад покушението над младата жена, се крепят единствено на предположения и догадки. Твърди доказателства за вината му за убийството обаче няма, затова и няма как той да бъде арестуван, камо ли осъден.

[caption id="attachment_443771" align="alignleft" width="254"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Разследващите са установили, че въпросният мъж е бил измамен от жертвата, след като двамата се уговорили той да й плати тлъста комисионна, за да може да придобие сериозна площ имоти. Сделката обаче така и не се осъществила, а причината била, че се появил по-сериозен купувач. Който съответно платил и по-голяма "комисионна" на шефката на кабинета на кмета на града.

Татяна Стоянова обаче категорично отказала да върне парите от първи подкуп и това накарало прецаканият бизнесмен да дири отмъщение. Естествено, близките на убитата се възмутиха от тази версия и категорично отхвърлиха възможността тя да е била подкупна. Факт е обаче, че при обиска на жилището й в него са намерени няколко плика с доста крупни суми в тях, с неизяснен произход.

Освен това убитата е водела доста луксозен начин на живот, купила си е тузарско жилище и скъп джип, което е необяснимо при заплатата й на общинарка, научиха от Агенция ПИК.

Припомняме ви, че 33-годишната Татяна Стоянова беше разстреляна пред дома си с пет куршума на 12 януари, навръх именния си ден.