Красавицата е била убита от ревност, момчето й не приело края на връзката им

Основният заподозрян за убийството на студентката Хюлия Маджар е бил арестуван вчера следобед и днес предстои да бъде разпитан. Иван Иванов - бивш съученик и бишве гадже на красавицата, е бил задържан край Варна. Именно краят на връзката им провокирал агресията в момчето, което не искало да приеме факта, че любимата му иска да сложи край на връзката им.

[caption id="attachment_262156" align="alignleft" width="300"] Красивата Хюлия е убита от бившето си гадже[/caption]

Желанието на Хюлия да замине за София съвсем провокирало ревността в Иван, смятат криминалистите. Подозренията към него се засилват и от факта, че при първи разпит от страна на униформените, той излъгал, че не е виждал девойката от преди Нова година. Брат й Ахмед обаче разкри, че малко след полунощ на Нова година сестра му получила обаждане, след което излязла и повече не се върнала. Пред компанията казала, че излиза със съученика си Иван и ще се върне след около 10-15 минути.

Когато това не се случило, брат й я потърсил по телефона и пред него тя също е потвърдила, че е с Иван. Това са и последните думи на убитото момиче, предават от БЛИЦ.