Красива и обичана от всички е била Петя Недкова!

Бургас бе разтърсен от страшна трагедия, а ученици и учители са покрусени. Неясно защо, от четвъртия етаж се е хвърлила и е останала на място 45-годишната учителка Петя Недкова. Русокосата госпожа е била любимка на учениците си, на които е преподавала по български и литература, била е и класен ръководител.

Трагедията става в квартала "Меден Рудник", а госпожа Недкова е работела в основното училище "Елин Пелин". Драмата е огромна, защото и досега никой не знае причините за фаталното й решение, нито пък са знаели тя да има проблеми. Очевидно е, че Петя е била изпаднала в тежка депресия, но може би самата тя не е осъзнала това, за да вземе мерки предварително.

Недкова е родител на две вече пораснали деца. Тя има дъщеря, която е вече студентка, а тази година пък синът й е станал абитуриент. Все щастливи събития, които би трябвало да й дадат радост, но очевидно е имало нещо, което я е ядяло отвътре.

Любопитно е, че за мъж в общата картинка не се говори и все още не се знае дали е била разведена, изоставена или просто разделена от мъжа си. Не е установено и дали не е била жертва на някакъв вид тормоз от страна на бащата на децата си или на друг мъж. Тепърва подробностите може би ще се разкрият.