Полицията във Варна си мълчи най-безцеремонно за случая, при който Волен Сидеров и ордите му от "Атака"  набиха младеж

Органите на реда в морската столица се спотайват и запазват мълчание около инцидента, при който млад мъж яде сериозен пердах от настървените депутати на "Атака", предвождани от своя лидер Волен Сидеров. Причината за побоя са обиди, които младежът е отправил към националиста, което го предизвиква да се наежи като декоративен петел и да скочи с всичките си приятелчета върху него. Сидеров се връща доста назад във времето, когато споровете се разрешават по първобитния начин - с физическа саморазправа.

[caption id="attachment_262166" align="alignleft" width="300"]volen-siderov Волен отново в епицентъра на скандала[/caption]

А той, като лидер на партия и депутат от Народното събрание, трябва да служи за пример на обществото, да търси мир и разбирателство, но всъщност винаги Волен Сидеров се оказва първоизточникът на размириците. В случая, ако беше света вода ненапита, младежът нямаше да го обижда, но на народа му писна от такива лъжци като него, които обещават предизборно всичко, а след като се настанят удобно в парламента и започнат да текат големите пари, които заграбват именно от този народ, тръгват на безбожно скъпи екскурзии и си устройват пиршества - от и за благото да обществото. Да, да, ама НЕ!

Ето защо този младеж е скочил с обидни слова срещу Волен Сидеров, защото му е омръзнала системата, която прави хората на балъци!

За съжаление вероятно и този случай ще мине безнаказано, защото биячите от "Атака" са направили всичко възможно, за да накарат потърпевшия да не подава жалба срещу тях, ей така доброволно се е "докоснал" до лактите, юмруците и ритниците им. Как смятате? Споделете поредното безобразие на Волен Сидеров, за да го видят всичко що за стока е!