В дома на Татяна Стоянова е имало пликове с над 4 бона в тяхТатяна Стоянова е живеела в изключително луксозно жилище

Татяна Стоянова е тънела в невиждан лукс. Ченгетата, които са направили огледа в дома на застреляната шефка на кабинета на кмета на Пазарджик, са останали втрещени от обзавеждането и цялостния вид на жилището. Убитата е живеела в изключително модерен и луксозен апартамент, който, според запознати, трудно е можела да си позволи само със заплатата от общината.

[caption id="attachment_434927" align="alignright" width="300"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Освен това в дома й са открити три пощенски плика с пари с над четири бона в тях. На единия от тях е пишело името "Татяна", на други само буквата "Т", а на третия - "1500" като това е била и сумата в него. Все още не е ясно какъв е произходът на парите и с каква цел те са били в дома на убитата. Край тялото на Татяна Стоянова пък са били открити пет гилзи, на една от която има отпечатък, чийто собственик все още не е идентифициран.

Експертите са категорични, че убиецът е имал добри стрелкови умения и не е аматьор в боравенето с оръжие. За това говори и фактът, че е улучил жертвата си и с петте изстреляни от него куршума. Откритият по гилзата отпечатък обаче не съвпада с тези, с които МВР разполага в базата си от данни. А и не е на 100% сигурно, че той принадлежи на убиеца, научиха от vsekiden.com.

Към момента за престъплението са били разпитани над 70 свидетели като някои от тях са били привиквани няколко пъти да дават показания и дори са били подлагани на тест с детектор на лъжата. Разследващите обаче все още не са успели да установят нито самоличността на стрелеца, нито пък причините за убийството.