Татяна Стоянова е шеф на кабинета на кмета на Пазарджик от 2007 година

Татяна Стоянова е застреляна в главата пред дома си

Татяна Стоянова е била застреляна заради лична драма. Това е основната версия, по която работят разследващите убийството на шефката на кабинета на кмета на Пазарджик. Както знаете, младата жена беше простреляна пред дома си в центъра на града малко по-рано тази вечер.

[caption id="attachment_434030" align="alignright" width="300"]Татяна Стоянова с кмета на Паазарджик Татяна Стоянова с кмета на Паазарджик[/caption]

Убиецът е стрелял директно в главата на Стоянова, която току що е била паркирала колата в гаража си и е тръгвала към дома си в блока. Трагедията се е разиграла около 19.30 тази вечер. Мястото е било незабавно отцепено от органите на реда, а извършителят на убийството все още се издирва. Според Арлин Антонов, експерт по сигурността, зад разстрела на Татяна Стоянова не се крият политически мотиви.

Той е убеден, че убийството е продиктувано от лична драма, но не е в състояние да каже каква точно. 34-годишната шефка на кабинета на Тодор Попов не е омъжена, но от доста време живеела на семейна начала с млад мъж, който, по думите на Антонов, е много стойностен човек. Той разкри още, че пред младата жена е стояло блестящо бъдеще, благодарение на качествата й. Тя оглавява кабинета на градоначалника още от 2007 година, когато кметът е спечелил първия си мандат.

От тогава насам тя се изявява и като негов пи ар, координатор и говорител на всички основни звена от администрацията на градоначалника и общината. По думите на хора от община Пазарджик именно качествата на Татяна Стоянова са спомогнали за преизбирането на кмета за втори мандат, предават от vsekiden.com.

Кметът Тодор Попов не скри, че е шокиран от случилото се. Пред него тя никога не е споделяла да има каквито и да било проблеми, нито пък се е оплаквала, че някой я заплашва.