44-годишният Иван Кубаков се издигнал в работата, имал и добра заплата!

Страшна зловеща трагедия разтърси Бургас днес, когато се разбра, че шеф от местното летище се е самоубил заради... украинка. Става дума за 44-годишния, здрав и съвестен човек и служител Иван Кубаков, който се ползвал с уважение от колеги, съседи и познати. Мъжът работел усилено и успял да е издигне до ръководен пост на летището, от който си докарвал и много добра заплата.

Проблемът на Кубаков бил, че нямал жена до себе си, а искал да срещне любовта. Тогава негова комшийка рускиня го запознала с млада и засукана украинка, по която той буквално полудял от страст. Пред съседи и приятели Иван не спирал да обяснява как тя е голямата му любов и е жената, която чакал през целия си живот.

В един момент обаче украинката му съобщила, че го зарязва и се върнала в родината си, а Кубаков останал смазан. Той бил и домоуправител в кооперацията си на улица "Батак" като последно минал да събира таксите от комшиите си в събота. Цялата неделя той не отговарял на обажданията, а днес един от приятелите му отишъл до дома му, за да го провери с полиция. Натъкнали се на ужасна гледка - Иван лежал в локва от кръв, като вероятно бил отнел живота си пред денонощие.

"Добър, смел мъж, това е огромна трагедия. Имаше над сто стока с парашут, сърцат човек... Как може заради една жена да направи това нещо, покрусени сме", коментират познати на Кубаков.