Този път Димитър Любенов – убиецът от Околовръстното с „Порше“-то, който отне живот на французин, е загазил много здраво.

Освен, че отне живота на Лоран Пети, който издъхна на място, се оказва, че животът на съпругата му също виси на косъм. Медиците не дават големи шансове за оцеляването й и ще е истинско чудо, ако това се случи.

Казано с други думи не след дълго върху Димитър Любенов може да бъде стоварена отговорността за отнети два човешки живота. 
Вчера ранената французойка е била транспортирана от болница „Св. Анна“ в „Пирогов“. 

Директорът на спешната болница, в която карат най-тежките случаи Валентин Димитров потвърди преместването й. Той отбеляза, че то е договорено между двете лечебни заведения.
В „Пирогов“ жената ще получи комплексно лечение. Димитров също потвърди информацията, че има реална опасност за живота на 62-годишната французойка.

Междувременно стана ясно, че скандалната полицайка Любка Гечева, която била част от полицейския ескорт на Любенов, обожавала почивките на Малдивите. Покрай разкритията, които видяха бял свят около жестокото меле, сътворено от Любенов, мнозина се запитаха как полицейски служител с 1 800 лв. заплата може да си позволи подобен лукс. Не липсват и неприлични предложения към персоната й. Мъж поиска да го охранява нощем, посочвайки, че й е приготвил голяма палка.
Източник: lupa.bg
 

Спукана му е работата на убиеца с „Порше“-то Димитър Любенов