Социалните искали да вземат децата на мъжа, който уби дъщеря си с ритници, но му се разминало

Социалните служби са искали да вземат децата на Пламен - мъжът, който преби до смърт с ритници 7-годишната си дъщеря. Това се случило преди известно време, когато от Агенцията за закрила на детето искали да се намесят, за да отърват малчуганите от агресивния им баща.

[caption id="attachment_406214" align="alignright" width="300"]социалните Съседката на бащата убиец[/caption]

Какво обаче се е случило, не е ясно, но е факт, че децата останали при Пламен. Това разказа пред камерите на ТВ7 Светлана Симеонова - съседка на семейството, в което се разигра трагедията. Жената сподели, че от апартамента на Пламен редовно се чували крясъци и викове. "Бият се, псуват се, карат се - това е ежедневието в семейството на Пламен", категорична е Светлана.

И допълва, че неведнъж му е казвала да спре да бие децата си, тъй като не е редно и може да им нанесе сериозна травма. Съседката сподели още, че социалните от Агенция за закрила на детето вече са прибрали по-малкото дете на бащата-убиец. Трагедията обаче е можело да бъде избегната, смятат и други съседи на фамилията.

"Ако още тогава бяха прибрали децата, момиченцето още щеше да е живо", убедени са комшии, които обаче не пожелаха да застанат пред камерите на журналистите, предават от БЛИЦ.