След убийството на Татяна Стоянова се готви ликвидирането и на кмета Тодор ПоповУбийството на Татяна Стоянова е едва началото, Тодор Попов се бои за живота си

След убийството на Татяна Стоянова се гласи ликвидирането и на шефа й - кметът на Пазарджик Тодор Попов. Това издават отлично информирани източници от разследването. Градоначалникът също е притеснен за живота си и въпреки че първоначално отказа охрана, в последствие преосмисли решението си. И в момента се придвижва навсякъде, заобиколен от гардове, които да следят за безопасността му. И на които плаща от собствения си джоб.

[caption id="attachment_434688" align="alignleft" width="300"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Попов е притеснен за живота си, тъй като има голяма вероятност Татяна Стоянова да е убита заради дейността си в община Пазарджик. Все още обаче няма ясна информация коя точно от фирмите е най-ощетена от институцията. Голяма част от тях се оказа, че не са си пускали фактури за дейностите, които са извършвали, а причина за това е внасянето на ДДС.

Органите на реда все още не са изключили и възможността зад убийството на Татяна Стоянова да стои личен мотив, а не професионален такъв. Съдебната експертиза установи, че младата жена е била застреляна с пет куршума, като още първият куршум - в челото й, я е убил. След него убиецът й е можел да си тръгне веднага, но вместо това той е продължил да стреля в сърцето и стомаха на жертвата си, научиха от Агенция ПИК.

Припомняме ви, че убийството на пи арката на кмета на Пазарджик стана малко след 18.30 миналия понеделник, пред дома й в града. По делото все още липсват заподозрени, а възможните версии за злодеянието са както лично отмъщение, така и намесени професионални бизнес интереси.