Слави Трифонов плаща по 30 бона на мутри, за да го пазят

Слави Трифонов плаща по 30 бона месечно, за да го пазят. Водещият на най-гледаното вечерно шоу у нас реши да наеме въоръжена охрана, заради страх от атентат. От няколко месеца водещият е забелязан да се движи с брониран мерцедес и въоръжена охрана. Причината—страх от атентат.

Шоуменът, който винаги с насмешка е гледал на всякакви мутри и охранители на звездите, този път изпита на собствен гръб тъмната страна на славата. Двама охранители неотлъчно следват Слави Трифонов навсякъде, а други двама пазят приятелката му Мартина.

[caption id="attachment_412965" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов си нае въоръжена охрана, за да го пази Слави Трифонов си нае въоръжена охрана, за да го пази[/caption]

Причините за крайните действия изглежда са наистина сериозни, тъй като Слави не е от хората, които се поддават на параноя или случайни мании. Всъщност се говори, че водещия поддържа малка армия от 10 души, които се сменят на няколко часа. Слави Трифонов се притеснявал, че може да навредят не само него, но и на семейството му. Затова Дългия пази в тайна къде ходи, с кого се среща и дори пред подчинените си избягва да коментира разписанието си, докато преди бил доста по-весел и ведър.

Гардовете охраняват Слави Трифонов в студиото му, в заведенията, а по време на пътувания още двама неотлъчно го следват с втора кола. Майка му Здравка, която е в момента в столицата, също се движи с охрана, докато е при Дългия в града.

Нито пред колегите си, нито пред някой от познатите си Слави е споделил причините за въоръжените лица, които го следват непрестанно. От екипа на шоуто подмятат, че ексцентричния водещ проявява поредната си прищявка, но не е тайна, че много от знаменитостите у нас са жертва на тормоз от страна на фенове или психопати.