Скандалният случай вероятно е свързан с умишлено блъсната патрулка

Окръжният съд в Плевен остави в ареста бегълката от закона, която пияна се опита да избяга от проверка, като дори и блъсна полицейска кола. Доста почерпената водачка стана известна в цялата страна след този случай и то в ситуация, в която обществото е на нокти след двойното убийство от вероятно пиян или дрогиран водач в София.

Скандално: МВР погна свещеник с педофилски наклонности

Жената на 28 години беше задържана на 11-ти юли в квартал Сторгозия да шофира автомобил със сериозните 3.77 промила.

За капак на всичко, шофираната от нея кола се оказва крадена, тя блъска три коли, една от които полицейски, а и е неправоспособен водач. Случаят се разглежда от прокуратурата, като такъв с висока степен на обществена опасност и поискаха да бъде задържана за постоянно.

Пред съда жената изрази съжаление и се разплака, също така поиска да бъде освободена, но молбата й не беше приета и тя остава в ареста към момента.

Явно многократните й предишни провинения, както и липсата на спирачен път при блъскането на патрулката са натежали при взимане на решението. Липсата на спирачен път при ПТП-то със служебния автомобил се разглежда, като умишлен акт.

На фона на всички тези събития от последните дни с катастрофи и пияни и дрогирани водачи съдът освободи предсрочно шеф Андре Токев.

Източник: Вести