Синът на Кеворк Кеворкян злепоставя жестоко баща си!

Скандална новина от последните часове - синът на големия Кеворк Кеворкян беше арестуван, след като е спипан да шофира колата си пиян, че и надрусан. Става дума не за младо и вятърничаво момче, а за 48-годишния Таквор Кеворкян, който жестоко злепостави баща си с тази постъпка. Още повече, че снощи той е бил спиран на два пъти от полицията.

Първо Таквор е бил спрян от патрулка в малките часове на нощта. Той е бил спрян за обикновена на пръв поглед проверка, но служителите се усъмнили и поискали да му направят тест с дрегера. Синът на Кеворкян обаче твърдо отказал и дори се фръцнал на униформените, че не могат да го задължат и продължил по пътя си.

Като има да те хващат обаче, те хващат. Сутринта около 8 часа Таквор е бил спрян за втори път в квартала "Младост" - 3 и тогава вече не е могъл да избегне дрегера. Уредът е отчел 1,03 промила в кръвта му, както и е отчел употребата на други упойващи вещества, разбирайте наркотици. Разбира се, Кеворкян веднага е закопчан и е отведен в ареста.

Лошото е, че това не е първото провинение и сблъсък със закона на Таквор. Той си е познайник на полицията като дори преди години беше заплашвал с името и връзките на баща си. Кеворк обаче остава мълчалив по темата, поне досега.