Лидерът на "Атака" Волен Сидеров я загази и именно заради това сега се е запънал и не иска да си даде имунитета

Според националиста, той няма никакви основания, за да си дава имунитета и всичко, както обикновено излиза с този номер, е добре подготвен сценарий, сътворен от най-висока политическа инстанция. По думите на Сидеров полицай Костадин Костов е наговорил куп лъжи срещу него, заради което ще му потърси сметка в съда. Лидерът на "Атака" пожела да се види и с шефа на МВР Варна - Чавдар Нанков, от който да узнае, дали има подавани документи към столицата във връзка с разразилия се скандал на летището в морската ни столица.

[caption id="attachment_262255" align="alignleft" width="272"]volen-siderov Волен Сидеров[/caption]

Волен Сидеров твърди, че униформените са се отнесли с него и депутатите от "Атака" прекалено арогантно, което по никакъв начин не може да бъде оправдано, осъждайки поведението на служителите от тази институция.

Скандалджията се закани, че много скоро ще разбере кой стои в дъното на тази поръчка срещу него и хората му и ще извади на показ името на въпросния инициатор. Сидеров подчерта уверено, че е от високите етажи на политиката.

От днешния брифинг стана ясно, че прокуратурата започва досъдебно производство за инцидента с френското аташе (ВИЖ повече ТУК>). Волен се е скарал в самолета със Стефани дьо Мартие, като покрай скандала са пострадали Димитър Бахнев и полицай Костадин Колев. От прокуратурата ще повдигнат обвинение за лека телесна повреда срещу служител на органите на реда и за хулиганство, разпорежда гл. прокурор Сотир Цацаров, който поиска от Народното събрание сваляне имунитета на Волен Сидеров.

Лидерът на "Атака" обаче не се дава и е категоричен, че ще продължи да се ползва от депутатската си закрила, затова и за момента разследването се води срещу неизвестен извършител, съобщи говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова.