Чарли Шийн се оказа косвено свързан със смъртта на Матю Пери. Актьорът със сигурност ще трябва да дава куп показания пред полицията, тъй като ситуацията около смъртта на колегата му става все по-заплетена. Оказа се, че и бившата съпруга на Шийн - Брук Милър има пръст в кончината на Пери.

 

Както е известно, миналата година през октомври, Пери беше намерен мъртъв в дома си, след като взе наркотици и се удави във ваната. Артистът почина още ненавършил 60 години, а загубата му шокира цял Холивуд. Колегите му от поредицата призоваха за мащабно разследване, тъй като звездата беше на терапия срещу дрогата и дори беше успял да се изчисти. Оказа се обаче, че някои от големите снабдители на дрога, на звездите в Холивуд, са решили да го върнат към порока. И Брук Милър е един от неговите доставчици.

 

Но не само Брук Милър, а и други се оказаха свързани със смъртта на Матю. Оказа се, че голяма звезда от Холивуд също е замесена в смъртта на актьора. Двамата често говорели за своите зависимости и дори заедно се опитвали да се откажат. Втория човек обаче се оказва и лицето, което помагало на Пери да се снабди с лекарства от "мобилна аптека". За това свидетелстват снимки на двамата докато пазаруват от нея...