Ако следи човек новините, ще разбере, че въпреки високопарните приказки на всякакви “евроатлантически политици”, в България нищо съществено не се е променило от 90-те години

Поредно доказателство за това е екшънът, състоял се в Добрич.

По техния разказ днес в центъра на Добрич се е разиграла невероятна селска драма, в която основни герои са отново едни от най-крупните арендатори на земеделска земя в България Илко Павлов и брат му от Генерал Тошево. Двамата, известни като “Братя Павлови”, купиха миналата година централния тризвезден хотел “България” в Добрич. Той им бе продаден от съпругата на Радосвет Радев, която беше негов собственик благодарение на придобитите от приватизацията имоти от фирма “Дарик имоти”. Тогава наследниците на бизнесмена прибраха от братя Павлови 4 млн. лева.

Именно заради тази имотна придобивка на братя Павлови, днес в центъра на Добрич се е разиграла селска драма, потресла куп свидетели. При придобиването на хотела, братята приемат и наемателя на вариетето към хотел, който държи под наем също и паркинга. Става дума за известния в Добрич Иво Котарака, за когото твърдят, че един от наместниците на СИК в региона.

От разказа на нашите източници става ясно, че Иво Котарака е отказал да напусне вариетета и паркинга, въпреки ултиматума на Илко и Иван Павлови, че започват ремонт на хотела. Нещо повече. Котарака дори бил получил предупреждение от архитекта, отговарящ за бъдещата реконструкция, че ако не напусне своевременно паркинга и вариетета, братя Павлови щели да стоварят целия хотел върху главата му. Очевидно Иво Котарака не е приел насериозно това предупреждение, тъй като днес двамата братя са пристигнали пред хотела с цял автобус с работници и директно са отскубнали от паркинга битката, в която се е помещавала охраната.

Източниците ни разказват, че Илко и брат му нахлули в своя имот с тежки машини, като директно изпочупили бариерите на мястото, определено за паркиране на автомобили. По този начин те демонстративно изхвърлили дразнещия ги наемател от своя имот, по начин, познат от първата половина на 90-те години.

Снимка: Dobrichonline.com

Както сами може да прецените от тази история, няма никакво значение какво ви говорят от телевизора, когато в България нещата продължават да се случват по стария начин.

Източник: mediamall.info