Ева, жената на Наско Райфъла, за пръв път застава пред камера след като стана ясно, че е била следена с цел отвличане

Ева, съпругата на пловдивския бизнесмен Атанас Червенков, по-известен като Наско Райфъла, за пръв път проговори за планирането отвличане на нея и децата й. Жената на Наско Райфъла разкрива, че е изпаднала в шок, когато е научила, че повече от месец тя и децата й са били следени. Заради малчуганите обаче Ева признава, че е е трябвало да бъде силна, тъй като не е искала да ги травмира.

[caption id="attachment_307197" align="alignleft" width="300"]Жената на Наско Райфъла проговори за опита за отвличане Жената на Наско Райфъла проговори за опита за отвличане[/caption]

"Лъжех ги, че всичко е наред.", признава Ева в откровено интервю за бТВ. И разкрива, че Наско Райфъла е бил този, който е забелязал, че семейството му е следено, тъй като многократно засичал мръсни коли с по няколко души в тях да стоят и да чакат на служебния и на домашния паркинг на фамилията. Заради това Наско Райфъла незабавно уведомил полицията.

Жена му споделя, че семейството им живее скромно и не парадира с парите, които има. В продължение на месец и половина полицията дебнела похитителите, които пък не се усетили и продължавали да дебнат семейството на Наско Райфъла. "Беше кошмар, на никого не го пожелавам", категорична е Ева. Вече има двама арестувани за планираното отвличане. За по-голяма сигурност 11-годишните наследници на Наско Райфъла и Ева се движат с охрана дори и в училище, предават от БЛИЦ.