Разстреляният Борислав Манджуков някога бил близък и с бившия общински съветник Веселин Данов

Разстреляният Борислав Манджуков е имал уговорка за кино с волейболната легенда Любо Ганев във фаталната вечер снощи. Двамата са били изключително близки приятели, разкриха запознати с живота на убития в интервю за сутрешния блок на Нова ТВ. Уговорката обаче така и не се осъществила, а във фаталния момент на убийството, Манджуков е бил ппридружаван от друг свой приятел. За щастие мъжът с него не е пострадал от куршумите.

[caption id="attachment_403657" align="alignleft" width="300"]Разстреляният Борислав Манджуков Разстреляният Борислав Манджуков[/caption]

Преди време съмнителният варненски бизнесмен е бил доста близък и с Веселин Данов, бивш общински съветник от Морската ни столица и син на екс председателя на Конституционния съд Христо Данов. Това разкри самият Данов-младши пред камерите на ТВ7. Бившият съветник разказа още, че разстреляният Борислав Манджуков е поддържал връзка със съмнителни рускоговорящи лица, на които дължал огромни суми пари.

И не само това. Преди години убитият взел заем от 50 000 лева от високопоставен прокурор, които били върнати изключително трудно. Веселин Данов потвърди и появилите се слухове, Манджуков е опитал да подкупи негов приятел със 150 000 лева, за да го направи министър на туризма.