Куршуми застигнаха Жоро Шопа

Днес в столичния квартал Лозенец е бил прострелян най-довереният човек на Брендо - Жоро Шопа. Килърът, който по всяка вероятност го е следял отдавна, произвел 4 изстрела. Само от един от 4-те куршума е застигнал Жоро Шопа. Той е бил прострелян в мига, в който е влизал в офиса си. Аверът на Брендо има офис в столичния квартал Лозенец.

Братът на Жоро Шопа - Димитър Семерджиев съобщи, че родственикът му е добре. Куршумът го е застигнал в гръб. Жоро Шопа е ранен в плешката. Куршумът го е пронизал без да се засегне жизненоважни органи, след което е излязъл от тялото му.

[caption id="attachment_411900" align="alignright" width="300"] Жоро Шопа Простреляха Жоро Шопа[/caption]

Жоро Шопа и неговият брат са се сред най-близките хора на Брендо. Кокаиновият крал се познава с тях от детските си години. Той е израстнал заедно с тях в Тополовград.

Единствено Жоро Шопа остава на страната на Брендо, когато всички се отдръпват от него в очакване на присъдата му. Неслучайно Жоро Шопа е дясната ръка на боса. Той и до ден днешен продължава да брани бизнес интересите на Брендо от хищните лапи на неговите бивши авери, които правят всичко възможно да отмъкнат хотелите му.

Все още не е ясно кой е стрелял по Жоро Шопа, пише ПИК.